2009. március 9., hétfő

nyulas


nos
most ide tényleg valamit komolykodni kell? hát legyen. magamról kb. annyit, hogy sok mindennel foglalkozom, de nem hiszem, hogy csinálok bármit is igaziból. van egy nyulam, egy tervem, meg egy kedvenc számom.

néha elmegyek a pécsi egyetemi rádióba (már ha éppen működik), hogy valami magazin műsor szerűséget imitáljak kedves pajtásaimmal. aztán meg olyan is előfordul, hogy tánczenét pakolok az érdeklődők talpa alá, persze csak ha akarják. aztán olyan nap is van, amikor fotózgatok, hogy aztán megnézhesd miről is maradtál le az elmúlt hónapban. sőt mostanában - remélhetőleg sokak nagy örömére - elindult a garázs-gasztro-gagyi-büfé vlogunk, ahol ha esetleg nem vagy képben azzal, hogy a viharba kell elkészíteni egy rendes (még ehető) betűtésztás paradicsomlevest (romlott paradicsom konzerből), válaszokra lelsz. ilyesmikkel ütöm el az időt.
most akkor linkelném is az első vlogos adásunkat. anyád híján avagy bob és bobek lenyomja stáhlt és 'halatortán' szilárdot. bízzatok bennem, ennél már csak jobb lesz! ja, és boci voltam.

1 megjegyzés: